كراتين مي تواند موجب اثرات زير شود:
1-افزايش دسترسي به انرژي فوري در عضلات 2- افزايش قدرت عضلاني
3- افزايش تحمل ورزش سنگين كوتاه مدت4- كمك به تأخير خستگي
5- افزايش توده عضلاني
6- كاهش تخريب عضلاني در شرايط بعد از عمل جراحي
7- كمك به بيماران قلبي با افزايش عملكرد قلب و كاهش اسپاسم قلبي و تقويت تحمل ورزش
بدن انسان حدود نيمي از كراتين مورد نياز خود را مي سازد. نيم ديگر از طريق مصرف غذا تآمين مي شود. بهترين منابع غذايي كراتين، گوشت قرمز و ماهي است. اين غذاها حاوي 1 گرم كراتين به ازاي نيم پوند گوشت خام است. با اينحال، به منظور كسب انرژي نمي توان به ميزان كراتين موجود در غذا اكتفا نمود، بلكه نياز به مكمل كراتين منوهيدرات نيز وجود دارد
+ نوشته شده در یکشنبه ۱ دی ۱۳۸۷ ساعت 11:33 توسط خضرائي
|